Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0592 - 350500
  • info@prefin.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Hypotheekadvies

Een hypotheek is een lening waarmee een huis wordt gekocht. Tijdens de looptijd van de hypotheek betaalt u iedere maand een bedrag aan hypotheekrente, een aflossingsbedrag en eventueel een premie voor de verzekeringen. Een huis kopen is waarschijnlijk de grootste financiële beslissing in uw leven. Het is daarom goed dat u op zoek gaat naar informatie. 

Hypotheekadviseur Assen

De scherpste rente van Drenthe

Financiële dienstverlening is mensenwerk. Wij maken werk van een goed advies. Dat begint met een eerste gesprek waarin we kennis maken en uw persoonlijke situatie en wensen inventariseren. Vervolgens doorlopen wij met u de stappen van ons stappenplan om tot de voor u best passende oplossing te komen voor nu en voor later.  

Dit vereist vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Wij zijn gecertificeerd Erkend Hypotheek Adviseur. Dit geeft u de garantie voor kwaliteit en een goed up to date advies. Wij zitten regelmatig in de studieboeken om onze certificeringen te waarborgen en u van een goed advies te kunnen voorzien.

Prefin Hypotheken heeft een breed assortiment aan banken. Wij vergelijken meer dan 25 hypotheek producten helder, snel en onafhankelijk. Hierdoor kunnen wij de scherpste rente van Drenthe bieden. 


2 Belangrijke tips:

  1. Doe aan de verkopend makelaar of verkoper geen enkele toezegging, voordat u uw financiële mogelijkheden heeft laten toetsen, dat voorkomt misverstanden achteraf. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

  2. Ga niet alléén naar een bezichtiging, neem als alleenstaande altijd een familielid, vriend of bekende mee. Denk goed na of u de belangrijkste aankoop in uw leven alleen doet of met hulp van een professional van Schoon Makelaardij Assen.