Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0592 - 350500
  • info@prefin.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Ernst PreusterinkErnst Preusterink hypotheken


Al bijna 25 jaar ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening, waarvan 10 jaar in loondienst en alweer 15 jaar als zelfstandig adviseur.

Het begeleiden van cliënten in hun keuze voor de best bij hen passende hypotheek, in een wirwar van producten en aanbieders, binnen een korte hectische tijd, geeft mij nog steeds een geweldige uitdaging en voldoening. De één moet je waarschuwen voor de mogelijke risico's en de ander een duwtje in de rug geven, omdat de gewenste droomwoning toch binnen bereik is.

"Ik ondervind dat cliënten liever op zoek gaan naar de fraaiste keuken voor de laagste prijs dan naar een hypotheek tegen de beste voorwaarden en de laagste maandlast. Toch merk ik dat mijn cliënten na onze gesprekken, waarin ze een "stoomcursus hypotheken" krijgen, wél de waarde van een goed hypotheekadvies inzien en met een goed gevoel huiswaarts keren. Om tot een verantwoorde keuze te komen, bespreken wij behalve de constructie en de rente vooral ook de voorwaarden van de verschillende producten. Die maken vaak juist het verschil. Met onze geavanceerde software toetsen wij meer dan 25 producten van banken en verzekeraars op rente en voorwaarden, zodat u zeker weet dat u nú de hypotheek sluit die het best bij u past."


Staar u dus niet blind op alleen de rente, maar laat u goed begeleiden en adviseren door Prefin Hypotheken.
Bel 0592 - 350500 of mail naar info@prefin.nl voor een vrijblijvende afspraak.